Laatste Nieuws

Nieuws 2019

Archief

Geplande nesten

Wij verwachten een nest in augustus 2018
De moeder van het nest is Lowlands Black Energy Hidden Fire, onze leverkleurige Flatcoat.

De Vader Mandaral First Edition roepnaam Jimbei
De pups kunnen half oktober naar hun nieuwe adressen. Een prachtige periode om een pup te nemen. In het voorjaar van 2019 heeft de pup al de leeftijd om korte wandelingen te maken.

Hidden's moeder is Lowlands Black Energy Rough River. Haar vader is Pepsi, Flatgarden's Sigfred XVIII Bij in memoriam zijn foto's van River te zien .

Er moet een mooie match zijn tussen Hidden en de aanstaande vader.
Het uitzoeken van de juiste combi is altijd een gepuzzel. Zorgvuldig zoek ik een geschikte reu met een sociaal karakter en goede werk eigenschappen. Ook moet de aanstaande vader in ruime mate voldoen aan de raskenmerken van de flatcoat. Kwalificaties in de show zijn belangrijk toch staan karakter en gezondheid voorop.

Met Jimbei hebben wij deze mooie match gevonden. Hij is een sociale reu met veel werk passie. Hij is show en werk kampioen. Jimbei is een reu die zelfvertrouwen uitstraalt zonder dominant gedrag. Ik ben gevallen voor zijn manier van werken zijn houding naar Hidden tijdens een training en wandeling en zijn lieve blik.

Hidden is een sociale vriendelijke, enthousiaste Flatcoat. Zij is zacht van karakter gaat conflicten uit de weg. Is dol op kinderen en speelt graag met andere honden. Hidden wil graag werken en doet dit snel. Ook werken in ruig terrein is geen probleem. In de praktijk jacht heeft zij goed werk laten zien.

Hidden is een prachtige dochter van River zonder overdreven of hyper gedrag. Een fantastische hond wij verheugen ons ook op een dochter van ons chocolaatje.Mandaral First Edition roepnaam Jimbei  
Mandaral First Edition roepnaam Jimbei